Billeje Bruxelles

Overskriften kunne lige så gode være – velkommen til øllets hovedstad. Byen er det perfekte udgangspunkt, for ølrejsen rundt i landet med de mange gode øl. en sådan rundrejse skal gøre med billeje Bruxelles. Du skal dog naturligvis tænke dig lidt om, for øl i Belgien er lidt stærkere end man kender det fra andre steder. Tænkt dig derfor lidt om, hvis du kører rundt med billeje Bruxelles, så skal du måske tage rigelig med overnatninger, sådan at du også kan sidde og smage nogle af de helt fantastiske øl.

Ny skal det jo heller ikke lyde sådan, du ikke kan foretage dig andet når du er i Bruxelles, men heldigvis så er der mange andre muligheder, for de folk der ikke har lyst til at tage på rundtur med billeje Bruxelles. Byen har nemlig utrolig mange udfordringer til de mange turister der kommer til byen. En anden ting som byen er kendt for uden i Verden, det er den rigtige gode chokolade der bliver fremstillet. Der findes mange utrolig lækre mærker, og mange af disse har også butikker i byen. Hvis du finder det mere interessant, så er det også muligt at besøge mange af disse når du bruger billeje Bruxelles. Når vi nu snakker mad, så det er også værd at nævne Belgiske vafler og pomfritter. De bliver begge dele spist med stor velbehag, og når man går rundt på gader og stræder, så vil du ofte støde på folk, det går rundt og spise dette.

Befolkning i Bruxelles er utrolig blandet, og med de mange medarbejdere fra EU-parlamentet og andre intuitioner, så vil du møde mange personer i jakkesæt. Hvis du kigger på de mange fastboende, så er det en meget blandet befolkning, der bærer præg, de de mange indvandrere der kom fra Afrika i tidernes morgen. Hvis du har tid i overskud, så kan det være super fedt, at køre rundt i resten af landet med billeje Bruxelles, for der kan du opleve så meget andet end selve byen. Ellers er det også spændende at køre rundt på må og få i byen, og så se hvor du ender op. Hvis du lejer billeje Bruxelles med GPS, så har du jo også altid mulighed for at komme tilbage til dit hotel 🙂