Billeje Brugge

Hvis du er på vej på ferie med billeje Brugge, så er det en rigtig god idé, lige at kigge en ekstra gang på hvad du har taget med. Byen er kendt eller berygtet er måske et bedre ord for det dårlige vejr. Nu tænker du måske, at når man kommer fra Danmark, så er man klar på lidt af hvert. Det er også rigtig, du skal bare forvente lidt dårligere vejr, end du er vandt til hjemmefra. Ud over vejret, så er Brugge dog en rigtig hyggelig by, som du godt kan glæde dig til at komme frem til.

Du kan ikke flyve direkte til Brugge fra Danmark, og det betyder at, at du typisk ankommer til Bruxelles når du vil til byen. Der er dog ikke særlig langt, og hvis du tager toget derfra, så er du fremme i løbet at 1 time og 20 minutter. Hvis du har planer om at tage rundt i området, så tag og book billeje Brugge, så har du alle muligheder for at komme rundt. Vær opmærksom på, at vi ikke anbefaler dig at køre ind i den gamle by del, men hvis du har planer i andre området, så er det oplagt at bruge billeje Brugge til at komme rundt. Hvis du har adgang til en lejebil, så er du også meget bedre sikre imod det til tider meget skiftende vejr, og du kan hurtig komme i tørvejr.

Hvis du kunne tænke dig at få en flot udsigt udover byen, så skal du tage til Grote Markt. Her har du mulighed for at gå op i tårnet, og herfra har du en hel fantastisk udsigt udover byen. Du skal op af 366 trin, men når du står oppe i tårnet, der er 83 meter højt, så har det bestemt været turen vejr. Du kommer hurtig dertil, når du bruger billeje Brugge, men ellers har du også mulighed for at tage de offentlige transport midler.