Billeje Bodø

Hvis du ankommer til lufthavnen på Bodø, så har du mellemlandet i enten Oslo eller Trondheim, for det er ikke muligt at flyve direkte fra Danmark. Byen er den anden største i den nordlige del af Norge, og den største by inden for en radius på 600 kilometer. Der er store afstande oppe i dette område, så hvis du kommer derop, og har planer om at komme rundt, så kommer du ikke udenom billeje Bodø. Offentlig transport fungerer ikke specielt godt i disse tyndt befolkede område, og som alle andre steder i Norge, så er det dyrt at køre med taxi.

Hvad kan se lave med billeje Bodø ?

Hvis du er en af de mange der tager til område for at arbejde, og derfor har noget tid i overskud aften eller weekend, og derfor gerne vil opleve noget, så bruge billeje Bodø til at komme rundt rundt. Du kan tage til Norsk Luftfartsmuseum. Det er et forholdsvis stort museum, og hvis du er heldig, så har du også mulighed for at se U2 flyet, der bliver brugt til overvågning af ozon laget. De lettet med mellemrum, og det er et meget anderledes fly. Det er et fly der er fremstillet til det formål, at det kan flyve så højt som det kan, og det er netop derfor man anvender det til overvågning af ozon lag.

Hvis du er i byen en varm sommerdag, så tag en tur over til Landegode. Du tager billeje Bodø ned til færgen, og så tager du færgen over til den lille ø, med kun cirka 50 indbyggere. Når du kommer derover til, så vil du se en smuk lille ø, med massere af bjerge og vild gode strande. Det er rigtig hyggeligt derover, og det er et godt sted at tilbringe en varm sommerdag. Det eneste du dog skal huske på, at der en sidste færge. Der er ikke færgedrift hele døgnet, så vær opmærksom på, hvornår den sidste færge sejler. Eller nyd turen med billeje Bodø. Det er er smukt område, som det er dejligt at besøge hele året.