Billeje Berlin

Velkommen til den tyske hovedstad Berlin. Dette er virkelig en by som jeg selv har lyst til at komme tilbage til så meget som overhovedet muligt. Jeg gør altid det selv, at jeg tager tager derned, og så bruger jeg billeje Berlin i byen. Grunden til at jeg gør det er, at jeg slet ikke kan kommer derned lige så hurtig som jeg kan med toget, og så er det muligt at få nogle vild billige billetter med toget. Hvis din tog billet skal være billigst, så kør selv til Flensborg, for det er det danske stykke der kan være lidt dyrt. Du kan evt. prøve at leje lidt med priserne når du finder billetter. Prisen for billeje Berlin, den finder du bedst og lettest ved at søge oppe i venstre side.

Hvis du ikke har været i Berlin før, så kan du godt begynde at glæde dig. Uanset hvilken årstid du du besøger byen på, så har hver årstid sin egen charme, og sådan er det nok speciel i Berlin. Du skal ikke være bange for at der ikke er noget at lave i byen, hvis du kommer uden for højsæsonen, og det kan have sine fordele ikke at komme hvor der er flest turister i byen. Hvis du har planer om at besøge nogle af de steder der trækker mange turister, så kan det være en kæmpe fordel at komme udenfor sæsonen.

Hvis du har været i andre storbyer, så har du sikkert også erfaret at alt er muligt. Noget af det jeg holder meget af ved at tage på storby ferie det er, at det altid er noget at lave, og når man er i en storby, så virker det bare til at alt har åben altid. Sådan virker det også i Berlin, og når du kører rundt i byen med billeje Berlin, så vil det nok også virke sådan på dig. Jeg synes noget af det, det adskiller Berlin fra så mange andre storbyer er, at der ikke kun er det moster store butikker dernede, for i Berlin der finder du stadigvæk mange af de mindre butikker, hvor ejeren selv er i butikken, og der har derfor garanti for den bedste service. Det virker også til, at ejeren gør sit bedste for, at du finder så mange nye og spændende vare som man kunne ønske sig.

Når du bestiller billeje Berlin, så skal du ikke være bange for at køre i byen. Når jeg selv kører rundt i byen, så finder jeg det på ingen måde stressende at køre rundt i byen, hvilket det godt kan være aldre steder synes jeg. Gaderne er stor og brede, og hvis man bare tager det stille og roligt, så skal det nok gå. hvis der er mange spor på vejen, så sørg for at skifte bane i god tid, for så kommer du også sikkert frem. En GPS er en rigtig god ting at have når man kører rundt i byen.

Der er mange holdning til i hvilken bydel man skal bo når man tager til Berlin. Hvis du har noget egentlig formål med turen, en koncert etc. så skal du sørge for at finde et hotel eller en lejlighed så tæt på det arrangement du skal til. Hvis du bare skal ned og slappe af, og nede og nyde byen med billeje Berlin, så holder jeg selv mest af at bo centralt i det gamle Østberlin. Jeg synes personligt at der er lidt mere sjæl i den bydel, men jeg kender andre der holder mest af det gamle Vestberlin. Det kan derfor være en rigtig god idé bare at finde et centralt sted at overnatte, og så næste gang du skal derned, så prøver du så den anden bydel.