Billeje Basel

Hvis du ankommer med fly bil Basel, så vil du helt sikkert opleve noget der er så sjovt. Lufthavnen i Basel, eller Euro Airport som den også hedder, den ligger på grænsen, og går også ind i Frankrig, så det betyder faktisk, at dette er en del lufthavn. Det betyder dog ikke, så du ikke har mulighed for at benytte billeje Basel alligevel.

Der ankommer rigtig mange turister til området hvert år til Euro Airport, og når man tænker lidt på beliggenheden og hvor let man kan komme til byen med fly, så er det ikke er underligt. Byen ligger rigtig godt, hvis du fx. skal til fx. Alsace eller Schwarzwald. Det er også oplagt at lande her, og bruge billeje Basel, hvis du fx. skal på vinterferie, for så slipper du for at køre hele vejen fra Danmark af selv. Du kommer på den måde, hurtig fre,, og kommer hurtigere i gang med at stå på ski.

Det officielle sprog i byen er Tysk, men det er en meget international by hvor der også snakkes både engelsk og fransk. Når du skal afhente billeje Basel, så er der dog som regel ikke nogle problemer med at på engelsk, hvis det er sproget du har det bedst med. Hvis du skal overnatte i byen og specielt i den indre by, så anbefaler vi at du finde et hotel, der har gæste parkering, for det kan være besværligt at finde parkering til billeje Basel på gaden, og det kan være forholdsvis dyrt. Undersøg derfor om dit hotel har mulighed for parkering af billeje Basel.

Der er et ret spændende marked i Basel, og specielt lørdag formiddag, kommer mange mindre leverandører og producenter til byen, for at afsætte deres varer. De andre dage findes der dog også markedet på den plads, det kort og godt hedder Marktplatz. Når du alligevel er i dette område, så kast ved samme omgang, et blik på rådhuset. Det er en rigtig flot bygningen, som det er værd at lægge mærke til. Den største betalte turist attraktion i byen, er Basel Zoo. Når du alligevel har booket billeje Basel, så kør herud, for at nyde denne park. Det er ret fantastisk at gå rundt her, og når man tænker over at den ligge så central som den gør, så er der rigtig mange forskellige dyr. Det er til info, den ældste zoo i Schweiz. Du kan læse mere om zoo, og hvordan du kommer dertil med billeje Basel her http://www.zoobasel.ch/de/index.php.