Billeje Barcelona

Har du også fundet ud af, hvor let det er at komme på ferie i Costa Brava, ved at flyve til Barcelona og så bruge billeje Barcelona derfra ?

Hvis du er en af de danskere der tager på ferie nede i det skønne Costa Brava, og selv kører derned, så skulle du tage og overveje at tage et fly derned, for på den måde så sparer du rigtig mange tinge med familien i bilen. Der er mange timers kørsel, og med trafik situationen i Europa, så kan det være noget af en prøvelse at køre derned. Efterhånden som lavpris selskaber vinder frem, så er det muligt at få fat i nogle rigtig billige flybilletter til Barcelona. Vi hjælper dig så med billeje Barcelona.

Turist i Barcelona ?

Hvis du er turist i Barcelona er kommer til ikke til at kede dig, for det er meget du kan foretage dig. Byen er meget mere end end bare lækker Tapas, for der er også mange seværdigheder du kan besøge, og når du lejer en bil så kommer godt let og billigt rundt. Billeje Barcelona er billig i forhold til hvad du ser andre steder, og du kan faktisk være heldig at leje en bil for under 1000 kr. Det er rigtig billigt, og med de priser, er der ingen grund til at tage offentlig transport, eller taxa, for det er billigere at leje en bil.

Costa Brava hvor Barcelona er hovedby i, besøges hvert år af millioner af turister. De kommer her for at nyde de dejlige strande, der nord for byen, og strækker sig hele vejen op til grænsen til Spanien. Det er et utrolig lækkert område, hvor klimaet er vild lækkert, og de lokale virkelig ved, hvordan man passer godt på turisterne, sådan at de kommer igen og igen. Området er for alle aldersgruppe, og der er mange unge mennesker der tager herned for at feste. Der er mange børnefamilier, der tager herned, og nyder de børnevenlige stranden og den gode mand. Udenfor høj sæsonen besøges området er mange aldre, der nyder det milde klima. Kort sagt, så er området for alle, og det bedste af det hele er, at alle turister lever godt side og side uden nogen form for ballade.

Sagrada Familia

Hvis du kommer på ferie i området og måde bor op af kysten, så kunne det være oplagt at tage en dagtur til Barcelona, når du nu har brugt billeje Barcelona. Du kan på den måde se de forskellige seværdigheder der findes i området. Sagrafa Familia er nok en af de mest besøgte ting i Spanien. Kirken blev påbegyndt i 1882, men stå den dag i dag ikke færdig endnu. Man kalder det også i folke munde for “Kirken der aldrig bliver færdig” – Projektet er blevet forsinket mange mange undervejs, og med den økonomiske krise i Spanien, så skal det nok forventes at projektet bliver forsinket endnu en gang. Kirken trækker dog hvert år et hav af turister, og den trækker nok i virkeligheden flere besøgende, når den ikke er færdig, end den ville gøre hvis den var færdig.

Ramblaen

Nok den mest kendte gade i byen. Dette er den store handelsgade, det trække rigtig mange turister. Der finder alt hvad hjertet kan ønske sig, men skulle du alligevel ikke finde noget der falder i din smag, så prøv en gang at besøg de små gader omkring Ramblaen. Her finder du mindre butikker, men med mange fleste spændende ting.

Husk at nyde turen med billeje Barcelona, og uanset om du kommer som turist eller måske forretningsrejsende, så kan der vente dig en oplevelse, derover går dine forventninger. Hvis har har interesse i sport, så husk også at der er mange spændende bygninger til sporten, alle opført til det OL der blev afholdt i 1992.$