Billeje Athen

Hvis du har interesse i gammel græsk historie, så er Athen det oplagte sted at tage på ferie, for stedet er det oplagte feriemål, for turister der har interesse i den gamle græske historie. Hvis du er en af de mange der har det, så tag dertil med billeje Athen.

>Hvis du har interesse i gammel græsk historie, så er Athen det oplagte sted at tage på ferie, for stedet er det oplagte feriemål, for turister der har interesse i den gamle græske historie. Hvis du er en af de mange der har det, så tag dertil med billeje Athen. Der er ikke særlig mange steder i Verden, hvor de historiske monumenter, er i så stort et stod, som det er tilfælde i Athen.

Hvis du kunne tænke dig at komme ned og opleve byen her med billeje Athen, så overvej hvornår det optimale tidspunkt er at rejse på. Jeg har det sådan, at hvis jeg skal gå rundt eller køre rundt til nogle spændende udstillinger, så behøver det ikke at være alt for varmt, for så er det ikke til at holde ud at gå rundt. Jeg kender fra mig selv af, at hvis jeg fx sidder i en bil uden klimaanlæg, så bliver jeg lynhurtig irriteret, og derfor har jeg svært ved at holde fokus på det jeg skal.

Grunden til at temperaturen bliver så høj er, at byen ligger ned i en dal, og det gør når solen står lige på, at varmen ikke rigtig man komme væk. Så stiger temperaturen, og det kan ret ud sagt, være rigtig ubehageligt at være der, når man ikke er, vandt til det. Jeg synes derfor selv, at det optimale tidspunkt at tage på ferie dernede med billeje Athen er forår eller efterår, for der er temperatuen meget mere behagelig, og mit temperament er derfor meget mere til at opleve de forskellige ting.

Hvad skal du opleve med billeje Athen ?

Selvom Grækenland er dybt forgældet, så ændre det ikke ved at der er rigtig mange spændende ting at se på i byen. Det er ikke kun spædende historiske ting man kan se, men hvis man har interesse i det , så er det mange ting man ikke må undgå at se.

Akropolis .- Må du naturligvis ikke undgå at se. Det er nok den turist attraktion der er mest kendt i hele verden, og nok uanset hvor mange du beder om at nævne en turist attraktion i Athen, så vil de fleste nok nævne Akropolis. En anden ting du ikke du skal køre til med billeje Athen er nok den mest oversete attraktion i byen, nemlig Open Air Cinema. Det er en gammel aktiv udendørs biograf, hvor du har mulighed for at se film under åben himmel. Der vises både nye film, men mest af alt vises der mange klassiske film.

Hvis du ikke holder meget af at gå, eller køre rundt med billeje Athen, så prøv byens metro. Det kan bedst beskrives som et museum hvor du bliver kørt rundt, til de forskellige seværdigheder, så du har blandt andet mulighed for at se Akropoli og Parthenon templet. Det er en utrolig let måde at komme rundt i byen, og få set nogle ting. Udelukkende at bruge denne metode, kan også være en god idé, hvis man ikke har så meget tid til rådighed.