Billeje Andorra

Besøg miniput staten Andorra, og få det bedste ud af dit besøg med billeje Andorra. Staten er et rejsemål der hvert år besøges af omkring 9 millioner turister, og turisme er da også den største indtægtskilde i det lille land. Landet har status af toldfrit område hvilket betyder, at i lang række af varer sælges til attraktive priser, set i forhold til både Danmark og andre lande.

Hvordan kommer man til Andorra ?

Der er faktisk ikke nogen lufthavn i Andorra, så og de nærmeste lufthavne er Perpignan i Frankrig og Barcelona i Spanien. Du skal regne med omkring 3 timers kørsel i bil fra disse lufthavne. Det kan være en stor fordel for dig, at tage en Shuttle bus fra en af disse to lufthavne, og så bruge billeje Andorra når du kommer til landet. Du skal huske på, at landet er toldfrit, så det er meget billigere at leje bil i landet. Hvis du kommer til Andorra for at benytte dig af de mange muligheder landet tilbyder indenfor ski sport, så kan du også godt regne med, at om vinteren så tager transporten lidt længere fra disse lufthavne i bil, for der kan godt ligge temmelig meget sne på vejen, og Andorra så rent højde mæssig placeret højt, så der kommer en del sne i landet hvert år.

Andorra er kendt for de gode skisport områder, der hvert år tiltrækker rigtig mange turister. Der er endda nogle pister i landet, hvor du kan stå på ski hele året, så hvis du bevæger dig rundt med billeje Andorra, så hun at hvis du kører op til disse områder, så kan det godt være rigtig koldt, hvorfor det kan være en super god idé at have nogle ekstra tøj med, sådan at i ikke kommer til at fryse.

Lad være med at forelske dig i Andorra, landet byder ikke alle velkommen. På samme måde som Monaco, så er der streng bank hemmelig i Andorra, så det betyder at landet tiltrække mange rige indbyggere, så derfor er det ikke alle der kan få ophold og arbejdstilladelse i landet. der er forskellige kategorier man kan ansøge efter, men det kræves en del penge. derfor vil kan jeg råde til dig, at besøge landet så tit som muligt, og så bruge billeje Andorra, så kan du også komme rundt og se på de ting du gerne vil.

Når først du har været i Andorra en gang, så bliver du ved med at vende tilbage, for der er en helt speciel stemning i det lille land. Jeg holder selv rigtig meget af at komme til landet, og selv om det kan tage lang tid at komme dertil, så synes jeg det er hele rejsen værd når man endelig når frem. Jeg holder selv meget af, at bruge billeje Andorra, for hvis jeg så kommer derned om vinteren, så kan jeg komme ud og stå på ski hvis jeg har lyst til det, i stedet for at skulle med de busser der går på kryds og tværs af landet.