Billeje Amsterdam

Amsterdam er nok et af de lande jeg holder mest af at komme til. Der er ikke fordi byen er særlig stor, for det er den ikke hvis du sammenligner med så mange andre hovedsteder i Europa. Til gengæld så er den rigtig hyggeligt, og hvis du booker billeje Amsterdam, så har du også mulighed for at opleve lidt andre ting end selve byen, hvis i skulle så lyst til det. Jeg siger det ikke, fordi man slet ikke kan få tiden til at gå i Amsterdam, for det kan man.

Amsterdam er ikke som hovedstader er flest, for byen har kan noget helt specielt, for den har den evne på mig, at den virkelig får mig til at slappe af, og jeg føler mig altid rigtig godt tilfreds når jeg opholder mig i byen. Byen er størrelses mæssig ikke særlig stor, og derfor er der heller ikke noget problem i at gå rundt og opleve byen, hvis man godt kan lide at gå. Der er nogle museer i byen, og du har fx. mulighed for at opleve både et Rembrandt og et Van Gogh museum, og der kan du uden problemer, få nogle timer til at gå, hvis man har interesse i disse to malere.

Det er dog ikke kun kunst i verdensklasse du har mulighed for at se, for byen kan oplevelses, på en helt anden måde, og det er nok den måde jeg holder mest af. Når jeg ankommer til Schiphol Airport, så står billeje Amsterdam klar til mig, og så kører jeg direkte ind på mit hotel. Jeg har været der så mange gange efterhånden, så jeg har ikke noget problem med at finde vej efterhånden. I starten der lejede jeg altid GPS med leje bilen. Det behøver jeg dog ikke mere. Jeg booker som regel et hotel lige omkring Operaen, for det ligger lige omkring midt i byen, og så behøver jeg ikke til at starte billeje Amsterdam for at komme rundt. Jeg hygger mig, ved at sidde ved en café og drikke kaffe, og jeg gør stop omkring en af de mange populære Coffee Shops i byen, for her er der virkelig en afslappet stemning. Jeg gør ikke selv brug af de ting man kan få derinde, men jeg synes bare det giver en rigtig afslappet stemning til byen, og det er nok lige præcis den stemning jeg holder så meget af når jeg kommer dertil.

Jeg benytter ofte lejligheden til at køre med billeje Amsterdam, ud for at se et af de mange blomster markeder der findes udenfor byen, og Holland er kendt for mange ting, men noget af det jeg husker det bedst for, det er de mange blomster, hvoraf mange også eksporteres til fx. Danmark.