Billeje Alanya

Det er et af de helt store rejsemål for danskere. Der er rigtig mange danskere der har været dernede efterhånden. Der er mange der bliver ved med at vende tilbage til byen år efter år. Det er jo gerne sådan, at når man har fundet et sted man godt kan lide, så bliver man ved med at vende tilbage dertil. Sådan er der mange der har fået det med byen her. Efterhånden er der også mange der har købt lejlighed, og bruge billeje Alanya når du kommer derned.

Jeg har selv været nede ved byen her nogle gange, og jeg synes som så mange andre at det er et helt fantastisk område. Det eneste jeg kan sætte på at holde ferie her, det er af standen til lufthavnen. I forhold til andre feriesteder jeg har været, så ligger lufthavnen langt fra ferie byen, og det betyder at man kommer til at bruge lang tid på at komme frem og tilbage til lufthavnen. Det er ikke bare afstanden fra lufthavnen til byen der er problemet, for når man er med en bus, så kører denne rundt til alle de forskellige hoteller hvor der skal folk af. Det betyder at det kan komme til at tage rigtig lang tid. Specielt når man har det ligesom jeg, hvor det altid er et af de sidste hoteller man skal bo på. Det betyder at man skal med rundt til alle de andre hoteller, og det er både den ene og den anden vej. Jeg bliver ikke i særligt godt humør over sådan noget, og efter den første gang, det besluttede jeg mig selv til, at det var ikke noget jeg havde lyst til at gøre igen.

Der gik nogle år, så havde min kone lyst til at komme derned igen. Jeg kunne med det samme huske den bustur, og det var ikke lige noget jeg havde lyst til at genopleve. Jeg satte mig derfor ned, for at undersøge hvad billeje Alanya ville koste i de 15 dage vi skulle være af sted. Det viste sig at det kunne gøre meget billigt. Jeg fortalte min kone om den idé,. og hun var med det samme også klar til at benytte sig af billeje Alanya. Hun havde heller ikke lyst til, at jeg skulle starten turen op med at være sur. Jeg fandt dog ud af, at det kan tage lang tid at kigge de forskellige muligheder igennem. Det er jo ingen grundt til at betale alt for meget, for så har vi jo bare mindre at bruge på vores ferie.

Nu er det dog blevet meget lettere, for hvis du bruger vores søgemaskine oppe for oven, så angiver du hel enkelt, i hvilken periode du har behov for billeje så får du oplyst hvad de forskellige udlejningsselskaber skal have. Du kan så hel enkelt sammenligne de forskellige tilbud, og så vælge det der passer godt til din tur. Hvis jeg også lige skal komme med et godt råd når du skal vælge billeje Alanya, så er det at vælge en bil med klimaanlæg. Det er rigtig varmt om sommeren dernede, og derfor har jeg på ingen måde selv lyst til at leje en bil uden klima anlæg. Når jeg kommer til et fremmede sted for at køre, så vil jeg gerne kunne koncentrer mig, om det jeg er i gang med, og det vil jeg ærligt sige at det er svært, hvis man på samme tid også har det helt vild svært.