Billeje Aarhus

Danmarks 2. største by er klar til at betyde dig velkommen til store oplevelser, og hvis du mangler en bil, så er billeje Århus svar til dig. Det kan være at du kommer til byen som turist eller forretningsrejsende. Det kan også være, at du bor i Århus, men har brug for en by i en kortere eller længere periode. Svaret for dig hedder billeje Århus.

Hvis du kommer til Århus som turist, så har Århus nok at tilbyde til, at du rolig kan tage nogle dage i byen. Der er så mange muligheder, men jeg vil anbefale nogle steder, som jeg synes er de oplagte steder at tage hen, og husk med billeje Århus, så er det ikke noget problem i at komme mellem de forskellige ting.

Den Gamle By

Den gamle by må virkelig kaldes en klassiker i Århus. Byen er egentlig et museum, men et spændende et af slagsen, hvor også børn synes det er sjovt at komme. Byen opstod allerede tilbage i 1914, og består i dag af 75 historiske huse. Nu sidder der måske nogen og tænker at det ikke lige lyder til at være noget for børn. Den gamle by har dog lavet det på en sådan måde, at mange af husene er arbejdende værksteder, sådan at man dels kan se hvordan de små håndværksvirksomheden fungerede, men som gæst har du også mulighed, for at købe slik som af fremstillet i værkstedet. Det er en god oplevelse, og hvis du kommer i højsæsonen, så skal du indstille dig på, at der godt kan komme mange mennesker, så det kan være en rigtig god idé at komme tidligt på dagen, for så er det meget bedre plads. den gamle by ligger i udkanten af Århus, men med billeje Århus er det ikke noget problem at komme derud.

Marselisborg Slot

Det er også lidt en klassiker. Det er dronningens sommer slot i Århus, og kongefamilien kommer her til hvert år. Det er altid tydeligt at se når de er på slottet, for så er Dronningens flag hejst, og på den måde kan alle se at de er på slottet. Ved Marselisborg slot, der ligger Dyrehaven, og her har familien mulighed for at gå blandt hjorte, du løber frit om. Når i opholder jer i parken, så husk at have respekt for de vild dyr i parken. Det er gratis at komme ind i dyreparken, så hvis ferie budgettet er lidt stramt, så er dette en oplagt aktivitet for familien. Marselisborg Slot og Dyreparken ligger i den sydlige del af Århus, men med billeje Århus, så kommer du derud i løbet af et øjeblik.

Sjov for hele familien

Når man holder ferie, så skal man passe på med at programmet bliver alt for stramt, og derfor skal der også være tid til, at hele familien kan hygge sig. Heldigvis så findes den type attraktioner også i Århus, og her hedder den Tivoli friheden. Her kan hele familien fornøje sig, og hvis man har lidt ældre børn, så er det oplagt at tage i friheden først om aftenen. Det er rigtig hyggelig derude på det tidspunkt, og så kan man måske undgå helt så mange gæster som der er i dagtimerne, hvor folk med helt små børn typisk tager derud. Friheden ligger i udkanten af Århus, så book billeje Århus, så kommer du derud uden problemer.