Billeje Ålesund

Ålesund ligger direkte ud til Atlanterhavet, og du finder i byen en utrolig hyggelig gammel by del. Byen har gennem historien levet af fiskeriet, der har været et stort erhverv i byen, hvor der har været mange beskæftiget. Hvis du har lyst til at komme rundt og se byen mens du er der, så skal du bruge billeje Ålesund.

Den gamle bydel du vil opleve når du tager ind for at opleve den, den er fra det 20 århundrede. Der var en stor brand der ødelagde det meste af den gamle by, men med hjælp udefra, så blev byen ret hurtig genopbygget igen, og det er denne bydel, du har mulighed for at opleve med billeje Ålesund. Du har mulighed for at flyve direkte med SAS fra København, men hvis du skal rundt, så er det bedst at bestille billeje Ålesund på forhånd, for der kan i nogle periode dels være svært at finde en ledig lejebil, men du kommer typisk også til at betale mindre, når du har bestilt på forhånd.

Hvis du er i byen på en dag med godt vejr, så tag med billeje Ålesund ned til havnen. I sommer periode anløber der mange cruise skibe. Jeg synes at uanset hvor mange gange man ser disse skibe, så bliver det stadigvæk ved med at være lige så imponerende, som det er første gang med ser dem. Der er dog også andre ting du kan lave med billeje Ålesund. Det kan være en rigtig god idé, at tage bilen ned til centrum at byen, finde en parkeringsplads, hvilket ikke plejer at være noget problem. Her går du så en tur, og opleve de mange gange huse, for det er nok de største seværdigheder du finder i byen. Du har også mulighed for at tage på det lokale museum, hvis du har interesse i lokalhistorie.

Hvis du kan nyde en god udsigt, så gå de mange trin op til Fjellstua. Deroppe har har du en helt fantastisk udsigt udover fjorden og bjergene. Det er helt fantastisk, men du skal være forberedt på, at der er rigtig mange trapper på vejen derop. Du har dog den fordel når du bruger billeje Ålesund, at det faktisk er muligt at køre hele vejen til toppen. På den måde så skal du ikke gå hele vejen. Du har en helt fantastisk udsigt deroppe fra, og jeg kan varmt anbefale dig at tagen turen derop. Om du så går eller kører derop, det er lige meget.