Billeje Ålborg

Ålborg er meget mere end bare Jomfru Ane Gade, så tag et par dag for at opleve hvad byen har at byde på. Ålborg tiltrække rigtig mange besøgene hvert år, og det er et godt mix af forretningsrejsende og turister. På grund af placeringen i Nordjylland, så er der rigtig mange der har behov for billeje Ålborg når de kommer til byen. Det er dog også en rigtig god idé at leje en bil som turist, for så kan du opleve meget mere, end hvis du skulle være afhængighed af offentlig transport, så kan det være svært at nå det hele, eller også bliver det rigtig stressede for både børn og voksne, og turen kan derfor blive mere eller mindre ødelagt.

Hvis familien er til dyr, så burde i tage en tur i Ålborg Zoo. Du finder her et rigtig stort udvalg af dyr. Jeg synes personligt at Ålborg Zoo skiller sig ud af nogle af de andre Zoo med finder i Danmark ved, at det hele bare virker lidt mere hyggeligt. Jeg synes det er hel vild hyggeligt at gå rundt i parken en sommer aften, og så bade nyde tilværelsen sammen med de mange spændende dyr man finder i parken.

Hvis familien har interesse i Utzon, men måske ikke helt har penge til at tage rejsen til Sydney for at se operahuset i Sydney, så bare rolig. Utzon er opvokset i Ålborg, så byen har lavet en spændende udstilling som du kan se med billeje Ålborg. Du kan se mange billeder og mange andre informationer om nogle af de projekter Utzon har tegnet, og ved siden af bygningen hvor selve udstillingen findes, der findes en have lige ved siden af. Det er en super spændende udstilling, hvor jeg selv har haft mine børn med. Mine drengen fangede interesse for udstillingen, så det er nok ikke sidste gang vi har været der.