Bevæg dig når du kører bil

Overskriften lyder måske mærkeligt, og noget som slet ikke er muligt tænker du nok. Du er jo ikke fordi man kan sidde og hoppe, eller lave mavebøjninger når man kører bil, og det har du naturligvis helt ret i. Det betyder dog ikke, sås du skal ikke skal bevæge dig, hvis du er ude og køre langt.

Der er efterhånden mange der er begyndt at leje en bil i Tyskland fx. Flensborg hvis de skal ud og kære langt syd for grænsen. Når man kommer ned til de forskellige udlejningsselskaber i Flensborg i fx. Industriferien, så er det jo næsten ikke til at lade være med at grine. Når man kører ind på en p-plads ved sådan en, så kunne man lige så godt holde ved det lokale supermarkedet. Det er næsten kun danske bil der holder sådan et sted. Grunden til det er at det er billigere at gøre det på den måde.

Jeg tror alle der har prøvet at køre ned gennem Tyskland har oplevet, at man sidder og bliver lidt træt. Man sidder jo bare i bilen og kører, og det eneste man kan kigge på at trafikken, og så naturligvis de ting man kører forbi – Det bliver bare lidt kedeligt i længden. Der er for mange der ikke er gode nok til at holde pauser. Det er vigtigt at man hver gang man har kørt om omkring 1,5-2 timer, lige kører ind til siden, og så få lidt luft. Jeg plejer altid selv at gøre det, at jeg lige gå man en lille tur, op på toilettet. Jeg kan også finde på at løbe en lille tur. Det er ikke noget maraton løb jeg laver, men siden jeg begyndte at dyrke noget mere motion, så har jeg fundet ud af, at det hjælper mig til at blive mere frisk. Jeg har faktisk fået et helt andet liv siden jeg er startet på det. Hvis du har det ligesom jeg havde før jeg startede på at løbe, at du rigtig gerne vil, men du får bare ikke gjort noget ved det, så prøv at se om ikke du kan komme i gang. Jeg har fået et helt andet liv siden den gang. Jeg er blevet livsglad, og har fået meget mere energi. Grunden til at jeg kom i gang, det var jeg jeg kom ind på hurtigt vægttab. Det er ikke kun en side omkring vægttab som navnet måske antyder. Du finder også meget god information omkring motion.

Husk derfor at holde flere pauser når du bruger billeje eller egen bil når du skal på tur gennem Tyskland. Du bliver megt mere frisk. Sørg også for at du får lidt at spise og drikke, og hvis ikke du gør det, så vil du på et tidspunkt løbe tør for energi.