Spar penge på at arrangerer din ferie selv

Der er to måder man kan tage på ferie på, om hvilken metode du vælger betyder meget for prisen for din ferie.

Hvis du er til livrem og seler, så bør du bestille en færdig pakkerejse hos et charterselskab. Her er du sikker på, at alt er klart til dig når du kommer. Du har typisk også en guide til rådighed ned ved dit rejsemål, og hvis du er i tvivl om noget, så kan du altid blot kontakte selskabet. Hvis flyet er forsinket eller lignede, så får du besked af selskabet, og det er så deres opgave at finde en løsning til jeres familie. Typisk er det også sådan, at selskabet står for transport fra lufthavnen, og ud til det hotel du skal bo på, under din ferie.

Den anden måde du kan bestille en ferie på, det kræve mere arbejde for dig, til gengæld så kan du dog spare temmelig mange penge på rejsen. Ved denne rejse form, der skal du selv bestille de enkelte dele af din rejse. Du skal derfor gå på jagt efter en billig flybillet. Det kan du gøre flere forskellige steder. jeg plejer selv at gøre det på siden Momondo.dk. På siden kan du finde gode rejse tilbud på flybilletter. Når du siger efter flybilletter, så er det en rigtig god idé , at lege lidt med dine rejse datoer, hvis det er muligt. Hvis du fx. kan flyve ud og hjem på en hverdag, så kan du i mange tilfælde spare rigtig mange penge, på din rejse.  Når du har fundet en flybillet, så skal du til at finde et hotel eller en lejlighed. Jeg finder typisk mit hotel på find1hotel.com. Du kan i nogle tilfælde finde bedre hoteller end charterselskaber anvender, og på den måde få lidt mere luksus på din ferie, og det vel og mærke uden at det kommer til at koste dig mere at komme af sted.

Når fly og hotel er på plads, så skal du til at finde transport fra lufthavnen, og til dit hotel eller lejlighed. Her er den ene metode at finde en taxi i lufthavnen, der skal transporter jer. I nogle tilfælde der er vejen lang, og det kan derfor være en meget bedre idé, at bestille billeje, for så har i også bilen til rådighed hele ferien. Det kan også give helt utrolig meget frihed at bruge billeje, for så kan i tage lige præcis derhen hvor i gerne vil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)