Billeje Boston

billeje BostonBoston er helt anderledes end mange af de andre storbyer du finder i USA. Byen kaldes også for den mest intellektuelle by i USA, hvor der opholder sig mange unge mennesker, på grund af de titusinder af studerende der findes i byen. Du lever det hele lidt bedre med billeje Boston.

Byen er mere europæiske end andre byer derover, men ikke nok med det, så finder du rigtig meget historie i byen, og det kan være rigtig spændende at komme rundt og opleve. Du vil nok også rigtig hurtig fornemmelse, at der findes helt utrolig mange unge i denne by og det hænger blandt andet sammen med, at i forstanden Cambridge, der ligger verdens rigste universitet, nemlig Harvard. Hele området her, der finder du en høj koncentration af unge, der dels læser på Harvard, men også mange der læser på de andre mindre universiteter i området.

Når du lander i Logon airport så anbefale vi at du hjemmefra har bestilt billeje Boston. Hvis du af en eller anden årsag har valgt ikke at gøre det, så findes der andre oplagte måder at komme ind til byen på. Du kan tage den lufthavnsbus der køre ned til vandet, og derfra kan du så tage en vandtaxi. det er en meget sjovere måde at komme dertil på, hvis du altså ikke har valgt at have den frihed der følger med billeje Boston. Når du kommer ind til byen, så prøv at tag til Boston Common, der er en kæmpe park der ligger mit i byen. Det er et perfekt sted, at indånde den stemning som byen er kendt for. At gå rundt her, giver dig en ret god fornemmelse af, hvordan stemning er i byen. Når du har gået rundt her noget sted, så ligger Beacon Hill lige op af parken. det er et vild charmerende område, og ikke mindst det dyreste i byen. Det er et helt vidunderlig sted i byen dette her. Der er også gode mulighed for at parkerer billeje Boston, når du vælger den løsning.

Når man nu er i Boston, så skal man jo også næsten på Sams Bar. Serien stammer fra byen af. Hvis du gerne vil opleve stemningen, så tag på The Bull and Finch Pub. Du skal dog være opmærksom på, at der er mange turister der, så der er ikke så meget af den oprindelige stemning tilbage på stedet.

Hvis du er til shopping, så kan du også klare det med billeje Boston. den store handelsgade i byen hedder Newbury Street, og nede i ende med Boston Common, der finder du alle de helt store internationale mærker. Hvis ferie budgettet ikke helt er til det, så findes der mange mindre butikker, hvor du kan gøre nogle rigtig gode køb. Shopping i Boston er altid en oplevelse, og så er det i den forbindelse lige meget, om du er til de helt store mærkevare butikker, eller du mere er til at gå i den små lokale butikker, hvor det er indehaveren selv der står i butikken. Det er typisk i denne type af butikker, hvor man lige får lidt ekstra service.  Hvis du på nettet hjemmefra finder nogle gode butikker, så er det ikke noget problem bare at køre dertil med billeje Boston. Hvis du sørger for at bestille med GPS, så kan du også finde frem, som havde du boet i byen gennem mange år.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Billeje Boston, 10.0 out of 10 based on 2 ratings